ArbeidsvoorwaardenDSV Solutions Nederland heeft een eigen collectieve arbeidsovereenkomst. Deze kun je hier downloaden. Op hoofdlijnen kun je de volgende arbeidsvoorwaarden verwachten:

Salaris
Functies binnen DSV Solutions Nederland zijn naar zwaarte gerangschikt in functiegroepen. Bij indiensttreding word je binnen een functieschaal ingeschaald. Jaarlijks ontvang je in mei het vakantiegeld. Dit bedraagt 8% van je bruto jaarsalaris. Medewerkers die onregelmatige diensten werken, ontvangen hiervoor toeslagen conform cao. 


Vakantie en verlof
DSV kent een 40-urige werkweek. Op basis hiervan krijgt een medewerker 28 vrije dagen (24 vakantiedagen en 4 ADV dagen). Ook bestaat er de mogelijkheid om extra verlof op te nemen voor persoonlijke gebeurtenissen, zoals huwelijk, ouderschapsverlof en zwangerschap. 

Collectieve zorgverzekering
Daarnaast kunnen medewerkers van DSV gebruik maken van de collectiviteitskorting bij CZ zorgverzekering. De korting op de basisverzekering bedraagt 10% en op de aanvullende verzekering 15%.

Reiskostenvergoeding
Er geldt een reiskosten vergoeding op basis van de daadwerkelijk gereisde kilometers, te tellen vanaf 0 kilometer en gemaximeerd op een afstand van 30 kilometer enkele reis. Om de maandelijkse vergoeding vast te stellen, wordt uitgegaan van het daadwerkelijke aantal werkdagen in de betreffende maand.


Pensioen
Wij vinden het belangrijk dat iedere werknemer zich goed bewust is van zijn of haar huidige pensioenregeling. Iedereen die in dienst komt, valt onder de pensioenregeling beschikbare premieregeling van de Nationale-Nederlanden. Meer informatie hierover, kun je bekijken in de video hieronder.


LOCATIES

Amsterdam
Bergen op Zoom
Brunssum
Maastricht
Moerdijk
Roosendaal
's-Heerenberg
Venlo
Venray


CONTACT

DSV Solutions Nederland B.V.
Tradeboulevard 4
4761 RL Zevenbergen

hr.support@nl.dsv.com
www.nl.dsv.com