Bescherming van persoonsgegevens

DSV hecht grote waarde aan bescherming van persoonsgegevens en zorgt voor passende organisatorische en technische beveiligingsmaatregelen.

Algemeen Privacybeleid van DSV

DSV hecht grote waarde aan bescherming van persoonsgegevens en zorgt voor passende organisatorische en technische beveiligingsmaatregelen ter bescherming van persoonsgegevens, of u nu een afnemer bent van de transport- en/of logistieke diensten (“diensten”), nieuwsbrieven ontvangt of alleen de website van DSV bezoekt.

Dit Algemene Privacybeleid van DSV is een interne richtlijn voor de normen die binnen de DSV Group gelden voor bescherming van persoonsgegevens en is bedoeld om te voldoen aan de wettelijke eisen op het gebied van bescherming van persoonsgegevens. Alle bedrijven binnen de DSV Group moeten zich houden aan deze regels met betrekking tot het gebruik van persoonsgegevens van klanten, eindgebruikers en leveranciers. 

Als u gebruik maakt van de DSV-website of diensten van DSV afneemt, geeft u toestemming voor het verzamelen en verwerken van uw persoonsgegevens door DSV zoals omschreven in dit beleid voor bescherming persoonsgegevens en de Legal Notice (Juridische Verklaring) met betrekking tot het gebruik van de DSV-website. De Legal Notice kunt u hier inzien.

Persoonsgegevens en doelstelling van gegevensverwerking

DSV verleent transport- en logistieke diensten. Het DSV-onderdeel waar u contact mee hebt, is de gegevensbeheerder met betrekking tot de persoonsgegevens die we over u hebben verzameld en verwerkt die in het kader van de diensten die wij aan u verlenen of in het kader van uw bezoek aan de website van DSV.

DSV verzamelt persoonsgegevens over u als klant, bijvoorbeeld uw verzendgegevens zoals uw naam, achternaam, titel, bedrijf, telefoonnummer, post- of e-mailadres.

DSV heeft deze informatie niet nodig om toegang te verlenen tot enig deel van de website dat openbaar toegankelijk is.

Ongeacht uw bedoelingen adviseren we u geen privacygevoelige persoonsgegevens met ons te delen, zoals informatie over uw ras of etnische afkomst, religie, lidmaatschap van een vakbond, seksuele geaardheid, gezondheid, genetische of biometrische gegevens, enz.

DSV kan persoonsgegevens over u ontvangen van andere gegevensbeheerders met als doel dat DSV diensten verleent of ondersteunt of op verzoek aan u of van u als eindbegunstigde van een bepaalde dienst. Op uw verzoek kan DSV u ten allen tijde informeren over de identiteit van deze partijen.

Uw persoonsgegevens worden primair verwerkt om te voldoen aan de overeenkomst die u hebt gesloten met DSV of met een klant van DSV of om u te helpen of te ondersteunen bij een verzoek uwerzijds (bijv. bij het invullen van een contactformulier, als onderdeel van een registratie of een vragenlijst).

Bekendmaken van gegevens aan derden

In het algemeen verschaft DSV geen informatie aan derden behalve aan dienstverleners en adviseurs die zij inhuurt.

In bepaalde omstandigheden kan het echter nodig zijn dat DSV gegevens verzendt aan of deelt met bepaalde derden. Dergelijke omstandigheden kunnen bijvoorbeeld zijn het verzenden van gegevens omdat DSV aan wettelijke verplichtingen moet voldoen, om rechten, eigendommen en de veiligheid van DSV of anderen te beschermen of in het geval van de verkoop of liquidatie van een deel van het bedrijf of de activa van DSV.

Op uw verzoek kan DSV u informeren over de identiteit van deze derden. 

Uw persoonlijke rechten

U hebt het recht:

  • Uw persoonsgegevens te laten corrigeren en/of wissen als ze onjuist zijn.
  • Geïnformeerd te worden over uw persoonsgegevens die DSV verwerkt.
  • Bezwaar te maken tegen het verwerken van uw persoonsgegevens.

Als u toestemming hebt gegeven tijdens een procedure kunt u die te allen tijde intrekken: neem gewoon contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.

Contact met ons opnemen over privacybeleid

Als u vragen hebt over dit privacybeleid of een beroep wilt doen op een van uw rechten verzoeken wij u contact op te nemen met:

DSV A/S
T.a.v. Group Compliance
Hovedgaden 630
Postbus 210
DK-2640 Hedehusene
Denemarken
CVR nr: 58 23 35 28
Telefoonnummer: +45 43 20 30 40
E-mailadres: privacy@dsv.com

Een klacht indienen

Als u wilt klagen over of een melding wilt maken van verwerking van uw persoonsgegevens die niet voldoet aan het beleid, kunt u gebruik maken van ons klokkenluidersprogramma via DSV Whistleblower Program.

Verder kunt u ook een klacht indienen bij uw lokale privacytoezichthouder. De bevoegde privacytoezichthouder voor DSV is: Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K.

 

LOCATIES
 
Amsterdam
Bergen op Zoom
Brunssum
Maastricht
Moerdijk
Roosendaal
's-Heerenberg
Venlo
Venray

CONTACT

DSV Solutions Nederland B.V.
Tradeboulevard 4
4761 RL Zevenbergen

hr.support@nl.dsv.com
www.nl.dsv.com