Onze medewerkers

Benieuwd hoe het is om bij DSV te werken? Lees hieronder de verhalen van onze medewerkers.

Eline van Meijl
Management Trainee en Warehouse Team Leader - Venlo

Ik werk nu iets langer dan een jaar bij DSV. Maar in feite begon mijn avontuur hier al tijdens mijn studie Logistiek en Economie. Op de vestiging Venray deed ik mijn afstudeeropdracht. Een tijdje later kon ik beginnen als Warehouse Team Leader van de klant New Balance. Ik begon met een klein team van ongeveer 15 mensen, inmiddels zijn dat er bijna 100! We zijn inmiddels bezig het werk voor New Balance over te brengen naar Venlo. Dat betekent dat ik ook zal switchen naar een nieuwe vestiging. De komende periode zal er voor mij nog veel meer gaan veranderen. Binnenkort ga ik de functie van Logistics Engineer vervullen. Ik ervaar het als heel fijn dat DSV mij al deze mogelijkheden biedt om mezelf vakinhoudelijk maar ook persoonlijk te kunnen ontwikkelen. Werkelijk geen één werkdag is voor mij hetzelfde en dat maakt mijn werk zo leuk. Wat ik ook fijn vind om te zien is dat we echt een team zijn. Bij DSV wordt veel van je gevraagd, maar je krijgt er ook veel voor terug. Er wordt hard gewerkt, maar er is gelukkig ook altijd ruimte voor een geintje.

Mijn passie voor de logistiek ontstond ooit tijdens een documentaire over de organisatie van de Olympische Spelen. Ik dacht dit is precies wat ik zoek. Ik wil organiseren, plannen, analyseren, verbeteren: ik wil en ik ben logistiek. Als vrouw voel ik me hier helemaal thuis. It’s more than a man’s world! Ik zie mezelf dan ook juist als ambassadeur van DSV én hoop dat nog meer vrouwen in de toekomst voor de logistiek kiezen.


Khalid Tighadouini
Warehouse Team Leader - Roosendaal

Op 1 december 2016 ben ik in dienst gekomen van DSV Solutions. Ik werk nu als Team Leader in het gloednieuwe warehouse. Onze vestiging kent een voortvarende start. We zitten nu al op 60.000 m2, het is al zeker dat we gaan uitbreiden naar 95.000 m2.

Ik heb het hier enorm naar mijn zin. Logistiek is een sector waarin ik merk dat ik kan doorgroeien. Ik ben bij DSV gestart als Operations Planner. Daarvoor werkte ik voor een andere logistieke dienstverlener, waar ik een opleiding heb afgerond als Logistiek Teamleider. Ik werk momenteel meer dan 4 jaar in de logistiek. Een van mijn leidinggevenden zei het altijd treffend 'ieder probleem moet je als een uitdaging zien!'. Met die gedachte kun je de hele wereld aan.


Jacco Timmerman
Senior Director - 's-Heerenberg en Venray

In de ontwikkeling willen wij als logistieke dienstverlener voorop lopen. Wie hier nu niet instapt, zal over enkele jaren te laat zijn. Je ziet hier heel veel medewerkers lopen met koptelefoons, zij zijn aan het voicepicken. Door de koptelefoon hebben ze beide handen vrij, dit werkt een stuk sneller. Een andere zichtbare verandering is dat we een 'Sort To Light' want hebben waar de kleindere zendingen tot vijf stuks richting consument verzamelen. Begin volgend jaar krijgen we een transportband die goederen van de twee tussenvloeren naar de packstations brengt. Alles staat hier straks in het teken van snelheid, kwaliteit en flexibiliteit. Dan heb je het ook meteen over de belangrijkste criteria waarop de retail een logistieke dienstverlener selecteert."

DSV Solutions 's-Heerenberg heeft vast zo'n 125 medewerkers in dienst. Tijdens de piekmomenten in het jaar worden nog eens extra 125 uitzendkrachten ingehuurd. Jacco: "Ook dat is nog een voordeel van de locatie 's-Heerenberg, het aanbod aan personeel is hier nog wat groter. We hebben uiteraard veel medewerkers uit Nederland, maar ook mensen uit Duitsland en Polen werken hier graag.


Jim van Eijk
Warehouse Supervisor - Venray

Medewerkers kunnen hun ideeën op de Idea Cloud plaatsen. Ieder kwartaal komen de Supervisors bij elkaar om het beste idee van het kwartaal te kiezen. Het beste idee verdient een wisseltrofee, die op de afdeling komt te staan. Ons team heeft tweemaal op rij het beste idee van het kwartaal gehad. In dit geval zijn we met ons team een avondje gaan bowlen. Heel leuk!Suzanne Stam
Allround Warehouse Operator - Amsterdam

Ik werk sinds 1 november 2006 voor DSV. Als Allround Warehouse Operator doe ik alle voorkomende werkzaamheden op logistiek gebied. Orders picken en packen, laden en lossen van goederen, inboeken van inkomende goederen, goederen wegzetten met de reachtruck.

Twee jaar geleden heb ik mij aangemeld voor een werkgroep die aan de slag ging met de resultaten van de MTO. Samen met mijn collega heb ik een presentatie gehouden over onze aanbevelingen. Het communiceren gaat sindsdien naar mijn mening beter. Op de werkvloer hebben we iedere woensdag om 09:00 uur een Sunrise. Daarin is altijd ruimte voor inbreng, suggesties of voorstellen. Onze teamleader komt daar dan vaak de volgende keer op terug en dat werkt stimulerend. Ook is er nog de kwartaalmeeting, die door de Site Manager wordt verzorgd. Zo blijf je op de hoogte van het reilen en zeilen binnen DSV.Joey Teunisse
Project Manager - Moerdijk

De afgelopen drie jaar volgde ik binnen DSV het Management Traineeship. Voor mij een ideale start van mijn carrière in de logistiek. Ik was op verschillende vestigingen werkzaam als Logistics Engineer, Warehouse Teamleader, Warehouse Supervisor en Customer Service Manager. Door al die verschillende functies en invalshoeken heb ik een schat aan ervaring opgedaan! Door de vele klantcontacten leerde ik veel op commercieel vlak. Door het aansturen van verschillende teams ontwikkelde ik mezelf op leidinggevend gebied en met mijn deelname aan verschillende projecten leerde ik wat (project)management inhoudt. Bovenal kreeg ik voor mezelf een helder beeld van wat mijn ambities zijn.

Sinds januari 2018 heb ik een nieuwe rol, die van Project Manager. Deze functie sluit op dit moment prima aan bij mijn ambities. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik mij de komende jaren binnen DSV kan blijven ontwikkelen. Wat ik mooi vind aan DSV is dat het een platte organisatie heeft. Het management is heel goed benaderbaar. Er is alle ruimte voor verbeterideeën. Zelf vind ik ook het internationale karakter van het werk erg interessant. Je hebt dagelijks contact met klanten over heel de wereld. Mijn ervaringen na 3,5 jaar DSV passen heel goed op de indruk die ik tijdens mijn sollicitatie kreeg. Binnen DSV heb je je toekomst in eigen hand. Als je initiatief neemt en jezelf positief laat zien, komen de kansen vanzelf. Voor mij heeft het prima gewerkt. Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk!


Jasper Creemers
Lead Application Designer/Architect- Venlo

In september 2012 ben ik als Management Trainee begonnen voor DSV. Ik werkte het eerste jaar als Teamleader Warehouse voor DSV Solutions ’s-Heerenberg. Daarna werkte ik vier maanden als Logistics Engineer. Begin 2014 maakte ik de overstap naar de Freight NL afdeling van DSV Solutions Nederland, waar ik de functie van Freight Engineer vervulde.

Hierna werd ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling en configuratie van ons Transport Management Systeem (TMS). Mjn functie is nu Lead Application Designer/Architect. Ik ervaar dit als echt een heel uitdagende baan. De logistieke markt is continue in ontwikkeling. Dat betekent dat wij ook continue moeten ontwikkelen om aan de vraag van onze klanten te kunnen voldoen. Zeker omdat het volume op het gebied van e-commerce enorm toeneemt. Continue zijn we bezig om bedrijfsprocessen te standaardiseren en nieuwe ontwikkelingen te vertalen naar ons TMS. Tegelijk zijn we op meerdere locaties bezig het TMS te implementeren. Al met al veel afwisseling en veel dynamiek! DSV is voor  mij een goede werkgever en een prima werkomgeving. Ik ben flexibel in het indelen van mijn werktijden en ik krijg alle kans om mij binnen DSV verder te ontwikkelen.

LOCATIES

Amsterdam
Bergen op Zoom
Brunssum
Maastricht
Moerdijk
Roosendaal
's-Heerenberg
Venlo
Venray


CONTACT

DSV Solutions Nederland B.V.
Tradeboulevard 4
4761 RL Zevenbergen

hr.support@nl.dsv.com
www.nl.dsv.com