Sollicitatieprocedure

Heb je je gesolliciteerd bij DSV Solutions Nederland? Benieuwd wat er nu met je sollicitatie gaat gebeuren?

  1. Er zal een briefselectie plaatsvinden na sluitingsdatum van de vacature. Staat er geen sluitingsdatum bij? Dan zullen we je sollicitatie zo snel mogelijk beoordelen.
  2. Maakt jouw sollicitatie ons nieuwsgierig? Dan zullen wij je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek met de leidinggevende van de afdeling en eventueel met een van onze collega's van HR.
  3. Wanneer het sollicitatiegesprek als positief is ervaren, nodigen we je uit voor een tweede sollicitatiegesprek. Dit is meestal met een andere leidinggevende.
  4. In sommige gevallen zal er nog een Saville assessment plaatsvinden. Dit is een assessment waarbij gekeken wordt naar je capaciteiten en je (te ontwikkelen) competenties en vaardigheden.
  5. Wanneer de keuze op jou is gevallen, zal er een derde gesprek plaatsvinden: het arbeidsvoorwaardengesprek. Dit gesprek doe je samen met een van onze HR Business Partner of HR Consultant. Tijdens dit gesprek zal het aanbod besproken worden.

Screening en toetsing aan Waarschuwingsregister Logistieke Sector maken deel uit van de indiensttreding. Daarnaast vragen wij van alle medewerkers een Verklaring Omtrent het Gedrag.
LOCATIES
 
Amsterdam
Bergen op Zoom
Brunssum
Maastricht
Moerdijk
Roosendaal
's-Heerenberg
Venlo
Venray

CONTACT

DSV Solutions Nederland B.V.
Tradeboulevard 4
4761 RL Zevenbergen

hr.support@nl.dsv.com
www.nl.dsv.com